Jeg siger det aldrig

Lysvågent legeme på altanen 04:00

foto-9

Sidder pt på min altan, klokken er 04:11. Har endnu ikke lukket et øje siden 08:30 i går morges.

Troede denne her tid var forbi. Har i det sidste år lidt af manglende egenskab til at falde i søvn. På trods af nerve-afslappende-dope-iform-af piller … Udskrevet af doktoren selvfølgeligt, bare rolig.

Men hvad er det der er med søvnløshed? .. Føler mig så forvirret og stresset, når jeg ligger i min seng, og prøver at overbevise underbevidsthed om at den virkeligt er træt.

Kan hører snorkende veninde inde fra lejligheden, hun har tilsyneladende ingen problemer med at falde i søvn. Shit jeg er misundelig. Hvad fuck er der galt med mig? .. Magter det ikke.

Forsøgte for et kvarter siden at presse meget usamarbejdsvillige øjenlåg i. Fuglesang overdøvede mine tanker, og frustrerede mig endnu mere. Hvor kan man anskaffe sig AK47?

Rejste mig i protest fra min seng, og besluttede at plante lysvågent legeme på altanen og allierede mig med computer, musik og cigaretter.

Hvad bilder jeg mig iøvrigt ind? .. Her gør diverse spurve og solsorte .. Solsorter? …. Et ihærdigt forsøg på velsigne min kommende tirsdag med deres smukke samler – og hvad er takken? Ét styks utaknemmelig teenager. Det er sku da uretfærdigt. Vil se det på den lyse side nu. Ja det er iøvrigt lyst herude alligevel. Man må huske at nyde de små glæder, også selvom det gælder meget irriterende fuglesang klokken 04:00 om morgenen.

Vil forsøge at læse op til min kommende eksamen, selvom det på forhånd er et dødtløb.

Håber i har det godt i drømmeland derude.

Fordømt, hvor ville jeg ønske det var mig.

Der skal RIGTIG mange liter kaffe til at klare min tirsdag.

Peace out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg siger det aldrig