Lysvågent legeme på altanen 04:00

And I was like .. Wtf?

Hej verden, og velkommen til overfladen K ..
Shit de sidste to uger har føltes som en dyb søvn, et mareridt, som træt krop ikke ville vækkes fra. Galskaben sluttede i mandags, vågnede op til virkeligheden og et styks Naturfags eksamen. Var fuld forberedt på, at få smurt stort fedt o2 ud i hele ansigtet. Alt andet ville ikke være fortjent. Min motivation og koncentration i fagene i det sidste år har været lig – 0!

Overraskede både migselv, mine forældre og de hellige i himlen, da jeg kom ud med et 7 tal … And I was like, what the fuck?

Any way, det var fedt – mega fedt! Og det skulle fejres .. Så min homie og mig driplede en tur til Deutchland i onsdags. Til den tidligere omtalte by, Neumünster!
Købte lidt nyt til sommer garderoben, død lækkert.foto

Sidder nu i min seng på mit gamle værelse hos mine forældre i Ringkøbing…
Var i byen i torsdags … blev fuld og ubehagelig (hvis du læser med derude, ved du hvem du er) – Lidt internt .. Ikke noget nasty eller noget … Christ … Stryg det ..
Mødte en masse gamle hoveder fra byen, hvilket var toppen.

Der var overraskende mange, som kommenterede på min skriven herinde. Lidt specielt – men dejligt, at der er nogen som følger med, selvom jeg virkeligt har sovet i timen, den sidste halvanden måned. Vågn nu op main!!

Nu har jeg snart sommerferie! Så der regner jeg med, at skyde indlæg afsted som var det, skud fra maskinpistol .. argh, det var måske lidt for meget.

Nyd jeres weekend, vi ses snart igen!

Peace out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lysvågent legeme på altanen 04:00