Dum og fantasiløs

Fucking Showroom!

foto-7
Gud hvor er denne her blog, ikke blevet som jeg havde regnet med. Min plan var at dele ud, af ‘gode råd’ om det ene og det andet, beauty-mæssigt. Det er snarere blevet en form for megafon, som jeg kan bruge, når jeg gerne vil dele min mening, eller galle over egentligt meget dejligt liv.

Måske er det okay? Jeg er heller ikke Miss-Fashion-number-1, og bliver det helt sikkert aldrig. Det handler om, at gøre hvad man er bedst til.
Er man ikke også ‘forpligtet’ til at være godt klædt alle ugens 7 dage, hvis man vil være en inspiration for andre? .. I så fald, er jeg stemt ude.

Og nu kommer jeg så til min pointe (alt det ovenstående, har intet med kommende at gøre).

Da jeg træder ind ad dør til lejlighed, og moser fyldt plasticpose med tomme brezer-flasker og øl-dåser op ad væg. Fortæller hjerne mig noget, som jeg er nødt til at dele. Er netop kommet hjem fra skole, og vi har haft idræt.
Underbevisthed har på vejen hjem, uden min bemærkning diskuteret på kryds og tværs.

Det skyldes en hændelse fra skolen. Jeg går i klasse med de her to piger. Som ligner hianden på en prik. De er tvillinger – surprise. Camilla og Marianne har en passion for fænomenet Vocaloid. Ligesom du sikker sidder vrænger i ansigtet, og ikke fatter hat, af hvad det nu er for noget, gjorde jeg det samme. Nu skal du bare hører: Vocaloid er japanske stemmer mixet sammen til uptempo sange, som der er lavet danse til. Altså Vocaloid er en dans + MEGET MERE. Kort fortalt.

Det er sku da lidt sært? ..

Eller er det nu i virkeligtheden det? ..

Har dyb respekt, for mennesker som tør skille sig ud, og være sin egen. Hvorfor er man mærkelig, fordi man har et andet verdensbillede, end resten af denne her main-stream-befolkning? Jeg tager mig selv i, at prøve at følge lidt med strømmen, overflade mæssigt. Købe det tøj som er ‘in’, hører det musik som er ‘nice’. Men for satan hvor er det forkert.

Hvor burde unge mennesker være mere som Camilla og Marianne, som ikke er bange for at tilkendegive hvad de synes er ‘nice’. At dele deres verdensbillede, og at være DEM.

Har fået nok af piger med instagrams, spækket med blåbær i skyr, i musel malet Royal Copenhagen skål, og skjorter med vævet polohest. Er instagram blevet fucking showroom for hvad man har, og for personlighed som ikke er sin egen? ..

-Er selv god til det. Det er på tide at hanke op i dig selv, Karin. Stop det for fanden.

Mandags galle, værsågod.

Peace out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dum og fantasiløs