Klassisk tøj & hurtige biler

mutant-fjæs-med-eget-liv

IMG_8905

IMG_8899

IMG_8895Lider alvorligt talt af mutant-fjæs-med-eget-liv som absolut ikke vil tæmmes. Er der noget, som kan få mig til at føle mig vammel, er det urenhud.

Husker hvordan min søster så medfølende på mig, da jeg var yngre, og sagde ‘det er da helt galt med din hud for tiden hva?’ – og dermed, fandt man så mig grædende.

-Det var jo ikke for at være led, at hun sagde det. Det kunne bare ikke overses.

Igen igen, har min søster haft emnet omtalt (m. sin veninde). I gamle dage ville det have været en depression værdigt, men idag er det anderledes. Heldigt at tingene kan ændre sig.

Ihvertfald havde hun talt m. sin veninde om det (som har meget forstand på den slags). De anbefalede mig de her produkter.
Produkterne bruges morgen og aften. Er nu på dag 2, og bilder mig selv ind, at jeg allerede ser bedre ud. Håber det. Intet pænere end en smuk hud.

Generelt er der ændring i rutinerne. Har fire dage i denne uge været i fitness world. Er overbevist om, at det er nu jeg kan. Jeg kan blive mig selv igen. Har hverken smagt lunger eller lever..

Det er en fantastisk fornemmelse. Havde ikke troet, at jeg kunne finde tilbage.

Så watch out, Super-Karin er on her way.

Peace out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klassisk tøj & hurtige biler