And I was like .. Wtf?

F A B U L O U S !

Har i de sidste 2-3 uger befundet mig i en form for dvale-tilstand. Idag er dagen, hvor jeg stikker næsen ud, og indhalere den rene frihed ned i lungerne (gennem et filter naturligvis).
Med tre eksaminer overstået, vender jeg nu tilbage til livet – F A B U L O U S!

Kæft jeg hader eksamens perioderne, det er ikke fed. Uger hvor man konstance har én lille fed engel siddende på den ene skulder, som en gang i mellem påminder én om, at det ville være en god idé, at begynde at læse op – hvor man samtidig på den anden skulder, har 60 djævle siddende, lokkende og overbevisende om, at det snildt kan vente til i morgen.
Totalt opslugt af sin egen fucking selvmedlidenhed, hopper man straks i fælden, og udskyder og udskyder og udskyder …. og så er det dagen inden, og man er fortabt.
Det er heeeeeeeldigvis ovre nu, og veltilfreds med mine resultater har jeg nu sommerferie.

 

foto

Ét styks overspringshandling, fra min læseferie (en af mange) ..

Jeg har forsømt alt, hvad der hedder www.sillykone.dk, og har nærmest opgivet tanken om at få begyndt igen. Særligt fordi at min manglende tilstedeværelse helt klart har gjort mig håbløs om, hvad jeg skal kradte ned til jer. I virkeligheden er der meget at skrive om. Der er sket mange ting siden sidst. Så jeg giver ikke helt slip endnu.

Klokken er 12 nu, skal ned at træne med min makker. Derefter kalder arbejdet, og så er dagen gået. I morgen er dagen akkurat magen til. Men lørdag, åååååhh kære lørdag, må du melde din ankomst kvikt. Der rejser jeg til Grækenland, med min søster, mor og bedstemor. Én uges ren kærlighed venter på Lesbos.
Det bliver ren lykke.

I øvrigt stort tillykke til alle studenter som over-spammer (spermer) min facebook side i øjeblikket! … Hvor ville jeg ønske det var mig .

Peace out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

And I was like .. Wtf?