Perker skole

Squats? Glem det!

foto-7foto 1-3

Kommer træt hjem fra skole, klokken 15:40. Bliver næsten kvalt af de to boller, som jeg alt for hurtigt, får gnasket i mig.

Idag er det tirsdag, næsten lige så deprimerende som mandag. Dog har jeg én ting at glæde mig over om tirsdagen. Jasmin. Jasmin er den hest, som jeg rider en gang i ugen for en rar pige fra Ikast. Da jeg har en fortid som berider-elev (hvilket i vil høre mere om på et senere tidspunkt), er det skønt at holde min ridning ved lige.

Ridning er en super måde at træne på. I min optik. Har et utal af gange mødt kommentaren ”ridning er ikke en sport, du sidder der bare”. Well, well, well du ved tydeligvis ikke, hvad du taler om min fine ven. Ridning er en super måde at træne: mave, baller og lår. Lidt sjovere end at hører på prustende, overskuds-agtige fitness instruktører, i diverse tortur-centre.

En anden ting som jeg elsker ved ridesporten, er outfittet. Du må have på hvad du vil. Hvis du vil være til grin. Ridesporten er snobbet, meget snobbet. Men det er ikke der jeg vil henad, lige nu. Ridebukser, er Guds gave til mennesket, noget af det mest behagelige og noget så komplimenterende.
Ridebukserne jeg har på her, er fra det tyske mærke Pikéur. Jakken er en ganske almindelig Peak Performance, som fungerer virkeligt godt under ridning.
(Undskylder, dårlig opløsning på billederne)

Så på med ridebukser og læderstøvler. Du fortryder det ikke.

ADVARSEL: ridning kan i værste tilfælde (hvis du ikke er forsigtig nok) medføre alvorlige skader, eller døden.

Peace out

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Perker skole