Knippelfin altså

Den sponsorerede-type WWD!

IMG_0323 IMG_0324

Til jer som har fulgt med på det seneste, har jeg lagt op til ”en lille hemmelighed”. Den afsløres nu, som forklaringen fortæller: Den sponsorerede-type – så ja, har jeg fået min første sponsor! Nemligt WeightWorld Denmark  (klik på navnet, og du ledes direkte videre).

WeightWorld er kendt for at have hjulpet tusindevis af mænd, og kvinder med at opnå deres drømmekrop! (Well done). Du har nok hørt navnet i radioen.

Nu er det min tur, er så beæret over, at WeightWorld har valgt at støtte mig/miss-nobody, til at opnå mine drømmeresultater.

– Man kan sige, at det kommer som sendt fra himlen, og at det er så perfekt timet, med min motivation.

Jeg har idag modtaget mine første remedier (produkter):

Proto-Col kreatin kur
Proto-Col Collagen kur

Det første produkt Proto-Col Creatin er en kreatin kur, som hjælper dig med at opnå din drømmekrop, hurtigere og sikrere! Samtidig giver den mere energi og styrke, og er ovenikøbet laktosefri!
– Det her produkt er super for mig, fordi jeg gerne vil være hakket (pumpet på den nice måde)..
Gennem kreatin danner kroppen nitrosyre, som kroppen forsyner til musklerne, og giver dem herre meget energi. Med energi, kommer bedre resultater!
Musklernes vækst sker efter træningen under restitution, og her er kreatinen også en helt! Proto-Col, Creatine hjælper, og støtter under restitutionen, og øger hastigheden af den, så man hurtigt kan komme ned at bøje noget mere jern! Det er sku da fedt.

Pillerne smager sødt af jordbær, og skal spises 6-8 gange om dagen! – Altså jeg er fan.
foto-9

Produkt nummer to: Proto-Col, Collagen (de gule på billedet), er et suplement til alle som gerne vil have længere hår! (dvs. alle piger pt.)
De her piller giver stærkere negle, renere hud, og længere hår!

Som jeg tidligere har brokket mig over i indlægget: mutant-fjæs-med-eget-liv, døjer jeg med urenheder i ansigtet! Så jeg ser meget frem til at prøve dem her af.

Samtidig har jeg hår af aldi-lignende-kvalitet, og negle lavet af porøse glansbilleder!

Udover disse produkter byder WeightWorld på mange andre muligheder!

Effektiv muskelopbygning

Proto-col vitaminer for hår, hud og negle

Jeg siger 1000 tak til WeightWorld Denmark!

Glæder mig til at vise jer mine resultater af pillerne!

Peace out!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Knippelfin altså